Trekantområdets Festuge
Presse Login Translate   Min festuge

Meld dit band til Upcoming

16/7/2015

Er du eller I årets Upcoming?

Nu har du eller dit band chancen for at komme ud af øvelokalet og deltage i årets fedeste musikkonkurrence Upcoming! Alle har mulighed for at deltage, og derfor er alt lige fra hjemmekomponerede toner til gode aflurede covernumre velkommen – det vigtigste er, at I er klar til at spille en 20 minutters koncert med det bedste, I har foran et skarpt dommerpanel bestående af lokale musikere og branchefolk. Vinderen får den kæmpe oplevelse og store ære af at blive opvarmningsband til veloplagt publikum, når to af Danmarks bedste sangskrivere, Ida Gard og Christian Hjelm, spiller dobbeltkoncert i Grindsted den 27. august.

 

For at deltage skal du eller dit band indsende en lydfil og en kort tekst, hvor du eller I præsenterer jer selv. Materialet sendes til cje@billund.dk og skal være fremme senest mandag den 17. august. Udvælgelseskonkurrencen vil foregå tirsdag den 25. august kl. 18:00 på teltscenen, Nørre Torv i Grindsted.

 

Læs mere om konkurrencen og den unikke mulighed på www.upcoming.nu

 

Dobbeltkoncert med Ida Gard og Christian Hjelm

Torsdag d. 27. august kl. 19.00 præsenterer Musikcentralen i Grindsted en dobbeltkoncert med to af Danmarks bedste sangskriver, Ida Gard og Christian Hjelm. Ida Gard, tidligere vinder af P3’s KarriereKanon, og den begavede nordjyske komponist Christian Hjelm, vil igennem en dobbeltkoncert berige publikum med velskrevne toner og enestående lyrik fra hver deres anmelderroste plader.

Inden aften rigtig går i gang, vil vinderen af årets Upcoming sætte stemningen og varme publikum op med en forrygende opvarmningskoncert med et udvalg af deres allerbedste numre.

Så gå ikke glip af en unik musikalsk aften med det bedste fra den store danske og den lille lokale scene, når vi mødes til koncert i salen på Musikcentralen i Grindsted.

 

Musikalsk inspirationsworkshop med Ida Gard

Hvis du mangler inspiration til nye måder at skabe musik på, eller bare gerne vil vide mere om, hvordan du får din musik frem i verden, så får du torsdag den 27. august en unik mulighed, når Trekantområdets festuge inviterer til musikalsk inspirationsworkshop med den prisvindende sangerinde Ida Gard. Kom og vær med til en lærerig eftermiddag, inden du om aftenen har muligheden for at høre Ida Gard til året bedste dobbeltkoncert med hende og den nordjyske sangskriver Christian Hjelm.

 

Workshoppen er gratis og finder sted kl. 17 på Musikcentralen i Grindsted.

 

Facebook updates
Trekantomraadets Festuge
10 år med festuge Kulturregion Trekantområdet har gennem 10 år skabt en fælles festuge på tværs af de syv kommuner i Trekantområdet - med gensidig inspiration, afprøvning af nye ideer og udsyn til omverdenen. Det tætte samarbejde mellem kommunerne og…
Læs mere
Til top