Trekantområdets Festuge
Presse Login Translate   Min festuge

Outlandish

2/7/2015

Outlandish på Asylcentret

Open air koncert med et af vores store internationale navne.


Onsdag d. 26. august
Gårdspladsen på den tidligere Bülows Kaserne i Fredericia

 

>>Køb billet


I samarbejde med Trekantområdet Danmarks festuge inviterer Asylcentret og Det Bruunske Pakhus til koncert med den største danske internationale hip hop succes Outlandish.

Bandet oplever efterhånden, at lige meget hvor trioen befinder sig i verden har den et trofast følge. Verden er blevet langt mindre for bandet, der nærmer sig over 420.000 fans på Facebook og får twitter-hilsner fra alle klodens breddegrader 24-7. Trioen har blandt meget andet optrådt til ”Mission Impossible 4” i Dubai og stået foran et halvt hundrede tusinde til Afrikas største musikfestival, mawazine i Marokko.

 

De tre barndomsvenner fra den københavnske vestegn laver stadig groovende og fængende pop med inspirationer fra hiphop og verdensmusik, men de tør også kigge indad. Et godt eksempel er netop titelsangen ”Warrior//Worrier” fra deres seneste album. Den fængende og melankolske skæring blev til, da Isams svigerfar konstaterede, at ethvert par man ser på gaden, i supermarkedet, til koncert eller i hjemmet består af en kriger og en bekymrer.

 

Outlandish udsendte senere nummer to single ”Ready To Love”, som opfølgning på den enorme succes efter ”Warrior//Worrier”. ”Ready to Love” er en hyldest til ubetinget kærlighed, om at elske og vise omsorg for dem/det, der står én nært såvel som fjernt på godt og ondt. Det er et tema, som går vældig godt til en koncert, der skal afholdes på Fredericias asylcenter.

Dermed er Outlandish klar med noget af det nyere materiale krydret med gamle hits som ”Aischa”, "Walou", "Guantanamo" og "Look Into My Eyes",

Isam B fra bandet er i øvrigt højaktuel, da han til efteråret kommer på skærmen i som en af de medvirkende i den nye udgave af ”Toppen af Poppen”.

 

Koncerten bliver et halv-akustisk set-up, og der er noget at glæde sig til, for bandet formår at skabe en helt speciel intim og vedkommende stemning.

 

Spændende mad til koncerten

Koncerten starter kl. 19, men gårdspladsen åbner allerede kl. 17.30, og her vil beboerne på Asylcentret byde på smagsprøver fra deres hjemlande samt danseshows og opvisning.

 

Smagsprøverne er ingenlunde nok til et fuldt måltid, og derfor har arrangørerne allieret sig med det økologiske landbrug Himmerigskov, der ejes af Mette og Rainer Gassner. Himmerigskov sætter en madbod op, der vil diske op med spændende mad af de bedste råvarer.

 

 

 

 

Facebook updates
Trekantomraadets Festuge
10 år med festuge Kulturregion Trekantområdet har gennem 10 år skabt en fælles festuge på tværs af de syv kommuner i Trekantområdet - med gensidig inspiration, afprøvning af nye ideer og udsyn til omverdenen. Det tætte samarbejde mellem kommunerne og…
Læs mere
Til top