Trekantområdets Festuge
Presse Login Translate   Min festuge

På kant med slægten

15/7/2015

Hvis man spørger den anerkendte britiske forfatter Fay Weldon, hvad hendes mange romaner og fortællinger handler om, så svarer hun: Kampen mellem kønnene – eller måske snarere beretninger fra ægteskabs-fronten. Gennem 34 romaner og et utal af tv-spil og teaterstykker har hun altid skabt røre og diskussioner med sine tekster og holdninger. Nu kommer hun for første gang til Trekantområdet til en snak om sine bøger og den tid, hun skriver ind i.


Tid: 27. august kl. 19.00

Sted: Vejle Musikteater

Pris: 175 kr.
>>Køb billet

 

Arrangementet med Fay Weldon er en del af et større samarbejde med mellem bibliotekerne og lokalarkiverne i Vejle, Middelfart og Kolding i løbet af festugen. Familierelationer og familiestridigheder har nemlig en stor plads både i litteraturen og den virkelige verden, og derfor er de gået sammen om at sætte fokus på slægtsskab, relationer og familiebånd med flere forskellige arrangementer og udstillinger i løbet af festugen. De øvrige arrangementer vil løbende blive offentliggjort her på siden.

 

Facebook updates
Trekantomraadets Festuge
10 år med festuge Kulturregion Trekantområdet har gennem 10 år skabt en fælles festuge på tværs af de syv kommuner i Trekantområdet - med gensidig inspiration, afprøvning af nye ideer og udsyn til omverdenen. Det tætte samarbejde mellem kommunerne og…
Læs mere
Til top