Trekantområdets Festuge
Presse Login Translate  

På kant med slægten

15/7/2015

Hvis man spørger den anerkendte britiske forfatter Fay Weldon, hvad hendes mange romaner og fortællinger handler om, så svarer hun: Kampen mellem kønnene – eller måske snarere beretninger fra ægteskabs-fronten. Gennem 34 romaner og et utal af tv-spil og teaterstykker har hun altid skabt røre og diskussioner med sine tekster og holdninger. Nu kommer hun for første gang til Trekantområdet til en snak om sine bøger og den tid, hun skriver ind i.


Tid: 27. august kl. 19.00

Sted: Vejle Musikteater

Pris: 175 kr.
>>Køb billet

 

Arrangementet med Fay Weldon er en del af et større samarbejde med mellem bibliotekerne og lokalarkiverne i Vejle, Middelfart og Kolding i løbet af festugen. Familierelationer og familiestridigheder har nemlig en stor plads både i litteraturen og den virkelige verden, og derfor er de gået sammen om at sætte fokus på slægtsskab, relationer og familiebånd med flere forskellige arrangementer og udstillinger i løbet af festugen. De øvrige arrangementer vil løbende blive offentliggjort her på siden.

 

Facebook updates
Trekantomraadets Festuge
Signaturevents til festugen 2022 – har du en god ide❓ Efter en dejlig festuge i 2021 er vi i fuld gang med planlægningen af næste års festuge 🙌 Vi er på udkig efter 3-5 signaturer inden for musik, litteratur og teater, som kan bevæge sig på tvær…
Læs mere
Til top