Trekantområdets Festuge
Presse Login Translate   Min festuge

Pigtråden kommer

7/8/2015

Fire bands har allerede tilmeldt sig VejleMuseernes bandkonkurrence i pigtråd den 20. august i Spinderihallerne. Der er en dag i et professionelt lydstudie på højkant.

"De er vant til at spille akustisk powerpop, hård rock, melodisk pop og blues, og nu skal de tage fat i et kendt tressernummer og spille det, lige som de har lyst til. Dét glæder vi os rigtigt meget til, for det kan blive nogle fantastiske fortolkninger", siger museumsinspektør ved VejleMuseerne Rasmus Rosenørn om de fire bands, der indtil videre har meldt sig til VejleMuseernes bandkonkurrence torsdag den 20. august. Hvert band har desuden mulighed for at spille et af sine egne numre og på den måde blive hørt for sin egen musik. Bandkonkurrencen er åbningsarrangement for Trekantsområdets Festuge, og deltagende bands vil derfor blive godt eksponeret.

Udover bandkonkurrencen står VejleMuseerne også for to andre arrangementer, som er en del af festugen: To festaftener, fredag 21. august og lørdag 22. august, hvor bl.a. Rock Nalle, Peter Belli, solister fra Det Danske Musicalakademi i Fredericia og vejlensiske DanseQuilibrium står på scenen i Spinderihallerne.


Få pladser tilbage

Har man lyst, eller kender man nogen, der har, er der stadig mulighed for at melde sig til konkurrencen.

"Vi vil gerne op på 6-8 bands for at få en stærk konkurrence og en god oplevelse for publikum, så skriv eller ring til os", siger Rasmus Rosenørn.

Man melder sig til ved at skrive til rasro@vejle.dk. Efter 3/8 kan man også ringe til Rasmus Rosenørn på 24 84 89 07. Læs mere om konkurrencen på vejlemuseerne.dk og på Facebook.

Facebook updates
Trekantomraadets Festuge
10 år med festuge Kulturregion Trekantområdet har gennem 10 år skabt en fælles festuge på tværs af de syv kommuner i Trekantområdet - med gensidig inspiration, afprøvning af nye ideer og udsyn til omverdenen. Det tætte samarbejde mellem kommunerne og…
Læs mere
Til top