Trekantområdets Festuge
Presse Login Translate   Min festuge

Trekantområdets Festuge når ud over kanten

7/7/2015

300 kulturoplevelser i seks kommuner på bare ti dage! Det er opskriften, når Trekantområdet inviterer til festuge fra den 21. til 30. august.

 

Programmet til dette års udgave af Trekantområdets Festuge er på vej i trykken. Og publikum kan glæde sig til både at blive underholdt, oplyst, udfordret og overrasket i de ti dage, som festugen strækker sig over. Der er nemlig alt fra horrorløb og pigtrådsmusik til børneteater og kunst i særklasse blandt de 300 arrangementer. Programmet bliver husstandsomdelt i hele Trekantområdet umiddelbart efter sommerferien.

  • Festugen skal være for alle! Familierne, festaberne, de finkulturelle feinsmeckere og dem, som bare synes, det er hyggeligt, når der sker noget ekstra i deres by, siger Pernille Holmskov, chefkonsulent for kultur ved Trekantområdet Danmark og tovholder på festugen. 

Det er tredje år i træk, at Trekantområdet danner rammen om en festuge. Ideen med festugen har været at fejre alle de kulturtilbud, der er i Trekantområdet – og samtidig binde områdets seks kommuner sammen. I år har festugen fået temaet "kant".

- "Kant" er meget rammende for, hvad festugen står for. For det første har mange af arrangementerne kant. Og for det andet er det en festuge, der rækker ud over kanten på de enkelte kommuner. Det er en oplagt mulighed for borgerne til at gå på opdagelse i nabokommunernes kulturliv ," siger Pernille Holmskov.

Det er Trekantområdet Danmark, de seks kommuner i Trekantområdet (Vejle, Billund, Vejen, Middelfart, Kolding og Fredericia) , de lokale kulturinstitutioner, en række private aktører og et hav af frivillige ildsjæle, der står bag Trekantområdets Festuge. Kulturministeriet, Region Syddanmark og Trekantområdet Danmark yder den nødvendige økonomiske støtte, der gør arrangementet muligt.

 

Facebook updates
Trekantomraadets Festuge
10 år med festuge Kulturregion Trekantområdet har gennem 10 år skabt en fælles festuge på tværs af de syv kommuner i Trekantområdet - med gensidig inspiration, afprøvning af nye ideer og udsyn til omverdenen. Det tætte samarbejde mellem kommunerne og…
Læs mere
Til top