Trekantområdets Festuge
Presse Login Translate   Min festuge

Bycatch Jels

Flydende kunst
INFO
-
Bycatch Jels

2/9/2023 kl. 10:00 til 19:00
Jels Nedersø
Jels Vamdrupvej ved søen, 6630 Rødding
Gratis
Tilbage
Andet Bevægelse Børn Dans Film Foredrag Historie Kunst Litteratur Mad Musik Natur Teater
Arrangementet er overstået
Bevæg dig ud på kunstværket BYCATCH og slap af til udsigten ud over Jels Nedersø, hvor der er VM i Kano og Kajak Maraton i samme periode.
BYCATCH består af store oppustelige og flydende skulpturer, der omsluttes af et grønt net. Skulpturerne er inspireret af bølgebrydere af beton og fiskenet. Samlet danner det en imponerende formation, der inviterer til interaktion, eftertænksomhed og oplevelser med alle sanser. Du kan nemlig bevæge dig ud på det duvende kunstværk og opleve søen fra en helt ny vinkel - husk at bevæge dig roligt og tage hensyn til andre gæster og kun i den bemandede åbningstid. Uden for åbningstiden må du nøjes med at nyde BYCATCH fra land.

BYCATCH skaber en særlig opmærksomhed på kunst, miljø og bæredygtighed og den internationale kunstnerduo Daniel Hölzl og Abie Franklin sigter mod at udviske grænsen mellem land og vand, menneskeskabt og naturligt, midlertidigt og evigt.

I samme periode som Festugen er der VM i Kano og Kajak Maraton på Jels Nedersø, læs mere på http://www.canoemarathon.dk/

Åbningstider:
31/8 kl. 18-20
1/9-3/9 kl. 10-19

Billede: Ard Jongsma
Facebook updates
Trekantomraadets Festuge
10 år med festuge Kulturregion Trekantområdet har gennem 10 år skabt en fælles festuge på tværs af de syv kommuner i Trekantområdet - med gensidig inspiration, afprøvning af nye ideer og udsyn til omverdenen. Det tætte samarbejde mellem kommunerne og…
Læs mere
Til top