Trekantområdets Festuge
Presse Login Translate   Min festuge

Det Urbane Farveværksted

Fredericia
INFO
-
Det Urbane Farveværksted

2/9/2023 kl. 12:00 til 17:00
Søndervold Naturpark - Orangeri
Pinnebergsgade 14, 7000 Fredericia
Gratis
Tilbage
Andet Bevægelse Børn Dans Film Foredrag Historie Kunst Litteratur Mad Musik Natur Teater
Arrangementet er overstået
Kom til åben workshop hos Det Urbane Farveværksted, hvor besøgende bliver introduceret til den omkringliggende flora i det urbane landskab gennem naturfarvning - hvilke planter kan anvendes, og hvordan kan de anvendes til naturfarvning?
Igennem de sidste par år er mange for alvor vendt tilbage til naturen - flere og flere har fået øje på, hvad naturen kan bruges til. Der leges i naturen, der dyrkes motion, vandres og ikke mindst så gemmer naturen på en masse nyttige planter - som vi kan bruge til at spise, til naturmedicin eller til at farve tekstil.

Det Urbane Farveværksted er et mobilt værksted, hvor besøgende bliver introduceret til den omkringliggende flora i det urbane landskab. Hvordan kan vi styrke vores tilhørsforhold til vores lokale miljø gennem læring af det urbane landskab?

Værkstedet inviterer til en drop-in workshop som har en varighed på cirka 45 minutter. I løbet af denne workshop bliver deltageren introduceret til plantefarvning. Vi tager udgangspunkt i de planter som kan findes i nærområdet. Vi identificerer planterne, og snakker om hvordan de kan bruges til naturfarvning. Materialer bliver stillet til rådighed, og alle deltagerne kan tage deres farveprøver med hjem.
Facebook updates
Trekantomraadets Festuge
10 år med festuge Kulturregion Trekantområdet har gennem 10 år skabt en fælles festuge på tværs af de syv kommuner i Trekantområdet - med gensidig inspiration, afprøvning af nye ideer og udsyn til omverdenen. Det tætte samarbejde mellem kommunerne og…
Læs mere
Til top