Trekantområdets Festuge
Presse Login Translate   Min festuge

Die Herren

Oplev Danmarks bedste U2 kopiband
INFO
-
Die Herren

2/9/2023 kl. 20:00 til 22:00
Grindsted Festugeteltet
Nørretorv, 7200 Grindsted
Gratis
Tilbage
Andet Bevægelse Børn Dans Film Foredrag Historie Kunst Litteratur Mad Musik Natur Teater
Arrangementet er overstået
Die Herren har turneret hele Danmark rundt med U2 ́s fantastiske sange og tekster i mere end 30 år, og mere end 2500 koncerter er det blevet til siden 1991!
Die Herren er kendt som Danmarks bedste U2 kopiband.
Man overraskes over hvor intense og nærværende U2 ́s sange bliver i Die Herrens fortolkninger. Die Herren giver sangene nyt liv og ny energi i nuet, uden at de mister historiens U2-touch. One, With or Without You, Sunday Bloody Sunday, Vertigo, I Still Haven’t Found What I ́m Looking For, Where the Streets Have No Name, New Years Day og alle de andre store sange, som virker så fremragende live, bliver naturligvis en del af U2-Trip ́et.
Die Herren har været på stort set samtlige festivaler i Danmark, og nu kan vi præsentere dem til en gratis koncert til Grindsted Festuge. Koncertsponsor er Sydbank.
Facebook updates
Trekantomraadets Festuge
10 år med festuge Kulturregion Trekantområdet har gennem 10 år skabt en fælles festuge på tværs af de syv kommuner i Trekantområdet - med gensidig inspiration, afprøvning af nye ideer og udsyn til omverdenen. Det tætte samarbejde mellem kommunerne og…
Læs mere
Til top