Trekantområdets Festuge
Presse Login Translate   Min festuge

Family Run på Playline 2023

- Et farverigt stafetløb for hele familien
INFO
-
Family Run på Playline 2023

26/8/2023 kl. 13:00 til 14:30
Billund
Byens Pl., 7190 Billund
Gratis
Tilbage
Andet Bevægelse Børn Dans Film Foredrag Historie Kunst Litteratur Mad Musik Natur Teater
Arrangementet er overstået
Family Run er et farverigt stafetløb for hele familien. Uanset alder og om du er til løb eller gang, så er Family Run for dig, så længe du kan tåle, at du vil være blevet langt mere farverig, når du passerer målstregen.
Alle kan deltage – store som små – familie eller ej, du må også meget gerne tage dine venner, kollegaer og naboer med igennem farvekanonerne. Det er muligt at gå, lunte eller løbe og der er sjove forhindringer undervejs.

Du skal have LYST til at deltage i et familieløb og MOD på, at det hvide bomuldstøj du starter i, er langt mere farverigt, når du passerer målstregen.

Deltagelse er på eget ansvar, og det kan være en god idé, at du beskytter dine øjne med briller og eventuelt dit hår med kasket, tørklæde eller lignende. Farven, der bruges til Family Run, kan vaskes af tøjet men kan efterlade lidt pletter.

Vi glæder os til at se en hel masse farveglade deltagere den 26. august 2023, når startskuddet lyder ved LEGO® House.

Fra kl. 11.30 er det muligt at få lidt farve i ansigt og hår
Det er gratis at deltage
Vælg ml. to ruter: 4.5 km / 3.5 km
Facebook updates
Trekantomraadets Festuge
10 år med festuge Kulturregion Trekantområdet har gennem 10 år skabt en fælles festuge på tværs af de syv kommuner i Trekantområdet - med gensidig inspiration, afprøvning af nye ideer og udsyn til omverdenen. Det tætte samarbejde mellem kommunerne og…
Læs mere
Til top