Trekantområdets Festuge
Presse Login Translate   Min festuge

Fra rocker til præst

INFO
-
Fra rocker til præst

1/9/2023 kl. 19:00 til 21:00
Kronen
Solvej 1, 7200 Grindsted
WWW
Gratis
Tilbage
Andet Bevægelse Børn Dans Film Foredrag Historie Kunst Litteratur Mad Musik Natur Teater
Arrangementet er overstået
Martin Bentsen har tilbragt mange af sine unge år i fængsel. Han vil fortælle om den rejse og drejning, livet har taget frem til, at han i dag virker som præst i en kirke i Herning.
Han har sammenlagt siddet i fængsel i 13 år. Det første fængselsophold som 16-årig satte skub i kriminaliteten og et stofmisbrug, og han blev optaget i Bandidos. Han har været sigtet for drabsforsøg, for narkokriminalitet, for vold, grov vold, for tyveri, bedrageri og våbenloven med eksplosive stoffer.

Men efter et brutalt overfald i fængslet, hvor han havde stukket en anden indsat med kniv og hældt kogende vand over ham, blev Martin Bentsen sat i isolationsfængsel.

Mens han sad i isolationsfængsel, begyndte han at læse i Bibelen. Det blev et vendepunkt for Martin Bentsen.
Martin Bentsen vil fortælle sin livshistorie, men han vil også fortælle, hvad det har betydet for ham at møde en nåde og tilgivelse, han slet ikke vidste, fandtes.

Det er en fortælling om at være i mørket og blive sat fri. Fri til at tro og leve.
Da Martin kom ud af fængslet, begyndte han at læse teologi, og i dag er han Herning Oasekirkes nye præst.
Facebook updates
Trekantomraadets Festuge
10 år med festuge Kulturregion Trekantområdet har gennem 10 år skabt en fælles festuge på tværs af de syv kommuner i Trekantområdet - med gensidig inspiration, afprøvning af nye ideer og udsyn til omverdenen. Det tætte samarbejde mellem kommunerne og…
Læs mere
Til top