Trekantområdets Festuge
Presse Login Translate   Min festuge

Frokostjazz

Lækker mad - god musik
INFO
-
Frokostjazz

3/9/2023 kl. 11:00 til 13:00
Teltet på Nørretorv
Nørretorv, 7200 Grindsted
WWW
PRIS: 125
Hotel Hedemarken eller Grindsted Kirke
Tilbage
Andet Bevægelse Børn Dans Film Foredrag Historie Kunst Litteratur Mad Musik Natur Teater
Arrangementet er overstået
Kom i godt humør på festugens sidste dag! Her er muligheden for at slå to fluer med ét smæk: Den lækre mad fra Hotel Hedemarken og den gode musik fra professionelle musikere. Teltet på Nørretorv danner rammen for arrangementet.
Den. traditionsrige frokostjazz ligger på festugens sidste dag og runder en forhåbentlig god uge af med både energisk og afslappende "New Orleans-jazz", mens man indtager frokosten fra Hotel Hedemarken. Man kan også komme og høre musikken uden at købe frokosten, men Hotel Hedemarken har stillet i udsigt, at der vil blive en lækker buffet til de fremmødte deltagere.
Søren Pedersen, kendt fra musikskolen, har sat et band sammen med sig selv på trommer, og desuden en kontrabas, et hammondorgel og en ventilbasun. Bandet spiller og synger (mest) kendte jazznumre, og man går både glad og mæt hjem fra eftermiddagen.
Grindsted Kirke står bag arrangementet, som ligger i forlængelse af festugegudstjenesten kl. 9.30 ved Steen Frøjk Søvndal.
Frokosten koster kr. 125,-, og billetter kan købes hos Grindsted Kirke (7532 4195) eller Hotel Hedemarken (4110 8015)
Facebook updates
Trekantomraadets Festuge
Vi håber I oplevede de syv nye Natureventyr og åbningsarrangementerne i dette års Trekantomraadets Festuge. Hvis ikke, så er de tilgængelige de næste 3 år. Hent appen ‘Natureventyr’ og gå opdagelse i naturen i Trekantområdet. Tak til #EWII og #Norde…
Læs mere
Til top