Trekantområdets Festuge
Presse Login Translate   Min festuge

H4CK D1N FORT1D

Kunstige øjeblikke
INFO
-
H4CK D1N FORT1D

26/8/2023 kl. 10:00 til 12:00
Kolding Stadsarkiv
Skolegade 2B, 6000 Kolding
WWW
Gratis
Tilbage
Andet Bevægelse Børn Dans Film Foredrag Historie Kunst Litteratur Mad Musik Natur Teater
Arrangementet er overstået
Deltag i workshoppen og skabelsen af et interaktivt historisk kunstprojekt, hvor der leges med grænserne mellem historisk virkelighed og imaginær fortid. Sammen med digital kunstner og koder Andreas Refsgaard genskrives fortiden ved hjælp af AI.
Kolding Stadsarkiv inviterer sammen med digital kunstner og koder Andreas Refsgaard interesserede borgere til workshop, hvor man får mulighed for at lege med fortiden med hjælp af AI. Med afsæt i en række historiske billeder fra 1860-1920 i Kolding vil workshopdeltagerne være med til at skabe en række nye og imaginære billeder ved hjælp af kunstig intelligens, som indgår i en digital installation, der vises flere steder i Trekantområdet.

Projektet er et samarbejde mellem fem byer i Trekantområdet,, hvor der gennem borgerinddragende workshops i Kolding, Vejle, Fredericia, Middelfart og Haderslev skabes en fælles installation ved hjælp af de lokale byhistoriske museer og stadsarkivers samlinger og kunstig intelligens. Det interaktive værk vil blive formidlet i alle de deltagende byer gennem hele festugen.

Med projektet udfordres arkiverne og museernes traditionelle formidlingsgreb, og sætter deres samlinger i spil på en måde, der afsøger grænselandet mellem virkelighed og fiktion, og dermed også taler ind i en aktuel debat omkring brug af AI.
Facebook updates
Trekantomraadets Festuge
10 år med festuge Kulturregion Trekantområdet har gennem 10 år skabt en fælles festuge på tværs af de syv kommuner i Trekantområdet - med gensidig inspiration, afprøvning af nye ideer og udsyn til omverdenen. Det tætte samarbejde mellem kommunerne og…
Læs mere
Til top