Trekantområdets Festuge
Presse Login Translate   Min festuge

King Lear

Dukketeater i verdensklasse
INFO
-
King Lear

2/9/2023 kl. 12:00
Torvet
Vestergade 1, 7200 Grindsted
Gratis
Tilbage
Andet Bevægelse Børn Dans Film Foredrag Historie Kunst Litteratur Mad Musik Natur Teater
Arrangementet er overstået
Shakespeares blodige drama om den forfængelige King Lear, fortalt i en nonverbal, sprudlende, hjertekildende dukketeaterversion for hele familien.
King Lear er gammel og skal dele sit rige mellem sine tre døtre. Det vil han gøre alt efter hvor meget de elsker ham. Men hvordan måler man kærlighed i Lears verden?
Historien bliver fortalt af to bagere, som skal bage Lears fødselsdagskage.
På en enkel og lattermild måde får de æltet, bagt, delt og serveret dramaet, så at børn helt ned til 6-årsalderen kan forstå og følge historien.
Som i alle Shakespeares tragedier går det grueligt galt og Lear fatter først til sidst sin fejl … at kærligheden ikke kan prissættes. ❤️

Forestillingen kan ses på torvet i Grindsted.
_____________________________
OM KOMPAGNIET
Passepartout Theatre Production er et anerkendt rejsende teater med fokus på internationalt familieteater og interkulturel dialog og samarbejde. PTP er skabt og ledes af Jacques S. Matthiessen og består af freelancers med dedikation til kvalitativt teater for alle og hvor som helst – teater for høj som lav og indendørs såvel som udendørs.
Credits:
Medvirkende: Lene Hummelshøj, Finn Rye Petersen
Dramatiker og Instruktør: Jacques S. Matthiessen Scenograf/dukkemager: Rolf Søborg Hansen og Christian Q. Clausen Komponist: Fredrik Lundin
Forestillingen er oprindeligt produceret af HamletScenen 2014. Turnéproduktionen af Passepartout Theatre Production 2018.
Facebook updates
Trekantomraadets Festuge
Vi håber I oplevede de syv nye Natureventyr og åbningsarrangementerne i dette års Trekantomraadets Festuge. Hvis ikke, så er de tilgængelige de næste 3 år. Hent appen ‘Natureventyr’ og gå opdagelse i naturen i Trekantområdet. Tak til #EWII og #Norde…
Læs mere
Til top