Trekantområdets Festuge
Presse Login Translate   Min festuge

KLUGE FØR KLUGE UDSTILLING

Fredericia Kunstforening Thomas Kluge hverdag fra 10 til 18
INFO
-
KLUGE FØR KLUGE UDSTILLING

30/8/2023 kl. 10:00 til 20:00
Fredericia Kunstforening (Kultur Center)
Kongensgade 111, 7000
WWW
PRIS: 100 kr./person
Køb billet
Kan også købes ved indgangen
Tilbage
Andet Bevægelse Børn Dans Film Foredrag Historie Kunst Litteratur Mad Musik Natur Teater
Arrangementet er overstået
Unik særudstilling Thomas Kluge Fredericia Kunstforening satser stort med udstilling med dronningemaleren Thomas Kluge. Udstillingen, der er den første siden 2019, indeholder flere aldrig offentligt udstillede værker. Kurator Thyge Christian Føns
Kluge før Kluge” hedder udstillingen, som Fredericia Kunstforening afholder i perioden
12. august til 10. september. Titlen hentyder til, at udstillingen rummer flere af de tidligste værker fra slut-80`erne, men man følger også Kluges udvikling til i dag, og faktisk afslører han et helt nyt værk, eller et nyt projekt, som kunstneren selv kalder sine billeder.
Særudstillingen er virkelig speciel, da de udstillede værker sjældent eller aldrig har været vist offentligt. I den sammenhæng skal også nævnes, at Kluge ikke har udstillet siden 2019. Præsentationen i Fredericia er ikke i småtingsafdelingen, da der vises 51 billeder. Og det er både store og små. Hele udstillingen er Kurateret af Thyge Christian Føns som har mange års erfaring i nettop Thomas Kluge.
Det er foreningens største og dyreste satsning nogensinde. Udstillingen har krævet og kræver stadig en stor indsats fra foreningens side. Til anledningen har Fredericia Kunstforening udgivet et katalog i bogform om Kluges kunst. Bogen er på 88 sider og indeholder udover alle de præsenterede værker også lidt historik omkring hans karriere. Den vil være til salg i Kongensgade og ved booking af billet. Desuden sælges også Klu- ges store bog med samtlige projekter frem til 2020. Udstillingen er helt unik, og billederne er i langt de fleste tilfælde udlånt af private samlere. For de besøgende venter der en anderledes og spændende oplevelse med ”Kluge før Kluge”.
oplev det hele i Kongensgade 111



Facebook updates
Trekantomraadets Festuge
10 år med festuge Kulturregion Trekantområdet har gennem 10 år skabt en fælles festuge på tværs af de syv kommuner i Trekantområdet - med gensidig inspiration, afprøvning af nye ideer og udsyn til omverdenen. Det tætte samarbejde mellem kommunerne og…
Læs mere
Til top