Trekantområdets Festuge
Presse Login Translate   Min festuge

Kolding Community Brass Band

INFO
-
Kolding Community Brass Band

26/8/2023 kl. 14:30
Kolding
Centrum, 6000
Gratis
Tilbage
Andet Bevægelse Børn Dans Film Foredrag Historie Kunst Litteratur Mad Musik Natur Teater
Arrangementet er overstået
Kolding Community Brass Band spiller festlige og medrivende musik i Nicolai Gårdne.
Præsentation af Kolding Community Brass Band!

Bliv klar til at blive revet med af Kolding Community Brass Bands smittende rytmer! Inspireret af den livlige New Orleans Second Line, vil deres repertoire få dig til at danse gennem Koldings gader. Med fængende og energiske melodier lover de at overraske dig og inddrage dig i en intens oplevelse af musik og ren sjov. Slut dig til os på Trekant Fest den 26. august for en uforglemmelig musikalsk rejse, der vil efterlade dig tørstig efter mere!

Født ud af hjertet af Koldings musikscene, er Kolding Community Brass Band et musikalsk projekt, der er blomstret ved Building Five i Nicolai. Med et formål om at styrke det lokale musikmiljø i deres sidste år, har denne workshop-serie skabt et rum for læring, fælles optrædener og kunstnerisk vækst. Ved at forene lokale musikere, uanset om de er amatører eller professionelle, har dette samarbejdsprojekt fostret en følelse af fællesskab og kreativitet i Kolding.

Gennem offentlige og gratis øvesessioner inviterer bandet alle til at være vidne til deres musikalske rejse, opleve glæden ved at lave musik og deltage i fællesskabet. Drevet af Bygning 5 og Kolding Kommune har dette spændende musikalske projekt ikke kun øget socialiseringen, men også beriget Koldings kunstneriske landskab.

Slut dig til os på Trekant Fest og fejr kulminationen af dette utrolige musikalske eventyr den 26. august. Lad os danse sammen og skabe uforglemmelige øjeblikke i hjertet af Kolding. Vær en del af denne harmoniske og dynamiske oplevelse, mens Kolding Community Brass Band fører os på en musikalsk rejse som ingen anden. Vi ses der!

Facebook updates
Trekantomraadets Festuge
10 år med festuge Kulturregion Trekantområdet har gennem 10 år skabt en fælles festuge på tværs af de syv kommuner i Trekantområdet - med gensidig inspiration, afprøvning af nye ideer og udsyn til omverdenen. Det tætte samarbejde mellem kommunerne og…
Læs mere
Til top