Trekantområdets Festuge
Presse Login Translate   Min festuge

Kunst happening

Anstrengt, skrivning
INFO
-
Kunst happening

29/8/2023 kl. 13:00 til 20:00
Spinderihallerne
Spinderigade 11, 7100
WWW
Gratis
Tilbage
Andet Bevægelse Børn Dans Film Foredrag Historie Kunst Litteratur Mad Musik Natur Teater
Arrangementet er overstået
Billedkunstner Amanda Brix Kolstrup skaber udendørs kunstværket "Anstrengt, skrivning" på pladsen udenfor Pakkeriet ved Spinderihallerne, og inviterer alle som har lyst til at være med i den kunstneriske happening.
Amanda Brix Kolstrup inviterer forbigående publikum til at forholde sig til digtet ”De 8 morgener” af Inger Christensen. Kolstrup undersøger hvilket visuelt billede ordene fra digtet kan skabe ud fra ens tanker og følelser, samt om der kan opstå en kropslig tilstedeværelse og nærvær i det imaginære rum man befinder sig i.

Publikum vil have mulighed for at læse digtet ”De 8 morgener” af Inger Christensen, indgå en dialog med kunstneren og derefter videregive en tanke i form af ord eller tegning, som er værd at fremhæve på en stor plade, som den næste kan blive inspireret af og arbejde videre på.

Amanda Brix Kolstrup tilstede fra kl. 13 til 17.30 og tager imod alle, som har lyst til at være med. Kunstneren afslutter dagen med en kunstnerisk performance kl.19-20. Her udfoldes hendes undersøgelse af ord, tanker og nærvær ud fra digtet ”De 8 morgener”. Derudover bruger hun sin egen fascination af hvor storslåede menneskekroppen er, hvor meget den kan udholde, tilpasse og udvikle sig i en begrænsning eller hæmning af kroppen, som man har set i hendes tidligere værker.

Kunsthappening og performance ”Anstreng, skrivning” er en del af Kunsthal Vejles kunstprojekt ”en tilstand der venter…” som med billedkunst formidler Vejles store forfatter Inger Christensens digte ”Det”, Brev i april” og ”Sommerfugledalen”.

Facebook updates
Trekantomraadets Festuge
10 år med festuge Kulturregion Trekantområdet har gennem 10 år skabt en fælles festuge på tværs af de syv kommuner i Trekantområdet - med gensidig inspiration, afprøvning af nye ideer og udsyn til omverdenen. Det tætte samarbejde mellem kommunerne og…
Læs mere
Til top