Trekantområdets Festuge
Presse Login Translate   Min festuge

Kunst og vin

Rundvisning og vinsmagning i Skulpturpark Billund
INFO
-
Kunst og vin

28/8/2023 kl. 18:00 til 19:30
Skulpturpark Billund (v. Billund Kirke)
Hans Jensensvej 4, 7100 Billund
WWW
Gratis
Tilbage
Andet Bevægelse Børn Dans Film Foredrag Historie Kunst Litteratur Mad Musik Natur Teater
Arrangementet er overstået
Skulpturpark Billund og Billund Vinlager inviterer til rundvisning i Skulpturpark Billund med indlagt vinsmagning midt på ruten. Turen starter ud for Billund Centret/Billund Kirke ved skulpturren ”Velkommen I Min Verden”.
Midt mellem de store attraktioner og Billund centrum ligger Skulpturpark Billund - en grøn naturperle med 22 permanente værker - hvoraf nogle består af flere skulpturer. Skulpturparken byder på et interessant møde mellem kunst og natur. Skulpturerne er placeret langs den asfalterede sti i et grønt og frodigt område langs Billund Bæk.

Nu har du mulighed for at komme på en helt særlig rundvisning i Skulpturpark Billund. Hør om Skulpturparkens tilblivelse, om skulpturerne og om de mange gode historier, parken rummer. Midt på ruten er der indlagt vinsmagning af en række skønne vine fra Billund Vinlager.

Arrangementet er gratis og uden tilmelding. Du møder bare op!
Facebook updates
Trekantomraadets Festuge
10 år med festuge Kulturregion Trekantområdet har gennem 10 år skabt en fælles festuge på tværs af de syv kommuner i Trekantområdet - med gensidig inspiration, afprøvning af nye ideer og udsyn til omverdenen. Det tætte samarbejde mellem kommunerne og…
Læs mere
Til top