Trekantområdets Festuge
Presse Login Translate   Min festuge

Kunst Workshop

Mal dig til indre ro og glæde
INFO
-
Kunst Workshop

27/8/2023 kl. 10:30 til 17:00
Fugletårnet ved Rands Fjord
Fugletårn, Rands Fjord, 7000 Fredericia
WWW
Gratis
Tilbage
Andet Bevægelse Børn Dans Film Foredrag Historie Kunst Litteratur Mad Musik Natur Teater
Arrangementet er overstået
Du vil blive guidet i at male et maleri med farver, som gør dig glad og styrker dig som menneske. Og lære hvordan du kan male med inspiration fra naturen.
Denne kunst workshop er for alle, som har lyst til at lære at male et smukt maleri, som giver en følelse af indre ro og glæde. Du vil lære at male et maleri ved brug af naturen og intuitionen. Det kræver ingen forudgående kendskab og workshoppen er for alle. Du bliver guidet gennem hele maleprocessen og får dit eget maleri med hjem, som du kan hænge op. Workshoppen afholdes ved Rands Fjord i Egum. Mødested er ved fugletårnet kl. 10.30 begge dage, hvor der vil være et indledende oplæg og introduktion. Ved godt vejr bliver vi udenfor og maler. Ved dårligt vejr går vi indenfor ca. 10 minutters gang fra mødestedet efter introduktionen. Tilmelding skal ske til info@dletman.dk eller 52375752 med angivelse af, hvilken dag du ønsker at deltage.
Facebook updates
Trekantomraadets Festuge
10 år med festuge Kulturregion Trekantområdet har gennem 10 år skabt en fælles festuge på tværs af de syv kommuner i Trekantområdet - med gensidig inspiration, afprøvning af nye ideer og udsyn til omverdenen. Det tætte samarbejde mellem kommunerne og…
Læs mere
Til top