Trekantområdets Festuge
Presse Login Translate   Min festuge

Kunstige øjeblikke

H4CK D1N FORT1D
INFO
-
Kunstige øjeblikke

30/8/2023 kl. 12:00 til 16:00
Von Oberbergs Hus
Slotsgade 22, 6100 Haderslev
Gratis
Tilbage
Andet Bevægelse Børn Dans Film Foredrag Historie Kunst Litteratur Mad Musik Natur Teater
Arrangementet er overstået
Den interaktive digitale installation: Kunstige øjeblikke. Et værk der er skabt i samarbejde mellem digital kunstner Andreas Refsgaard og fem borgerinddragende workshops, hvor deltagerne ved hjælp af AI har skabt nye "historiske" billeder.
Den interaktive digitale installation som bl.a. kan ses i Von Oberbergs Hus er et samarbejde mellem flere trekantsbyer, hvor der gennem fem borgerinddragende workshops i Kolding, Vejle, Fredericia, Middelfart og Haderslev bliver skabt en fælles historisk kunstinstallation ved hjælp af lokale byhistoriske museer og stadsarkivers samlinger og kunstig intelligens. Det interaktive værk formidles i alle deltagende byer gennem hele festugen.
Installationen udfordrer arkiverne og museernes traditionelle formidlingsgreb, og sætter deres samlinger i spil på en måde, der søger grænselandet mellem virkelighed og fiktion, og dermed også taler ind i en aktuel debat omkring brug af AI.
Facebook updates
Trekantomraadets Festuge
10 år med festuge Kulturregion Trekantområdet har gennem 10 år skabt en fælles festuge på tværs af de syv kommuner i Trekantområdet - med gensidig inspiration, afprøvning af nye ideer og udsyn til omverdenen. Det tætte samarbejde mellem kommunerne og…
Læs mere
Til top