Trekantområdets Festuge
Presse Login Translate   Min festuge

Kunstige øjeblikke

H4CK D1N FORT1D
INFO
-
Kunstige øjeblikke

29/8/2023 kl. 12:00 til 16:00
Middelfart Museum
Algade 8, 5500 Middelfart
PRIS: 25
Billetten giver også adgang til Middelfart Museums fotoudstilling KLIK
Tilbage
Andet Bevægelse Børn Dans Film Foredrag Historie Kunst Litteratur Mad Musik Natur Teater
Arrangementet er overstået
Oplev den interaktive digitale installation: Kunstige øjeblikke. Et værk der er skabt i samarbejde mellem digital kunstner Andreas Refsgaard og fem borgerinddragende workshop, hvor deltagerne ved hjælp af AI har skabt nye ”historiske” billeder.
Den interaktive digitale installation, som kan ses på Middelfart Museum er et samarbejde mellem flere trekantsbyer, hvor der gennem fem borgerinddragende workshops i Kolding, Vejle, Fredericia, Middelfart og Haderslev har skabt en fælles historisk kunstinstallation ved hjælp af de lokale byhistoriske museer og stadsarkivers samlinger og kunstig intelligens. Det interaktive værk formidles i alle de deltagende byer gennem hele festugen.

Værket bliver skabt på en workshop, der afholdes d. 25 august på Middelfart Museum.

Installationen udfordrer arkiverne og museernes traditionelle formidlingsgreb, og sætter deres samlinger i spil på en måde, der afsøger grænselandet mellem virkelighed og fiktion, og dermed også taler ind i en aktuel debat omkring brug af AI.
Facebook updates
Trekantomraadets Festuge
10 år med festuge Kulturregion Trekantområdet har gennem 10 år skabt en fælles festuge på tværs af de syv kommuner i Trekantområdet - med gensidig inspiration, afprøvning af nye ideer og udsyn til omverdenen. Det tætte samarbejde mellem kommunerne og…
Læs mere
Til top