Trekantområdets Festuge
Presse Login Translate   Min festuge

KUNSTNERNE PÅ NORDRE SKOLE - ÅBENT HUS

Besøg keramikere og malere - Billund Kulturskole
INFO
-
KUNSTNERNE PÅ NORDRE SKOLE - ÅBENT HUS

26/8/2023 kl. 10:00 til 16:00
Nordre Skole
Banegårdsvej 26, 7200 Grindsted
Gratis
Tilbage
Andet Bevægelse Børn Dans Film Foredrag Historie Kunst Litteratur Mad Musik Natur Teater
Arrangementet er overstået
Keramikere og kunstnere på Nordre Skole i Grindsted holder åbent hus og vi inviterer alle interesserede til at kigge ind hos os på 1.sal, hvor vi har vores værksteder. Der vil også være musikalske indslag. Kom og lad jer inspirere - alle er velkomne!
De kreative ideer bobler hos keramikerne på 1.sal i den gamle Nordre Skole i Grindsted, der eksperimenteres, arbejdes og produceres hele tiden. I de tilstødende lokaler holder kunstmalerne til og arbejder oftest i intensive perioder. Den nedlagte skole danner den perfekte ramme om aktiviteterne og er i sig selv et stykke kulturhistorie, og en del af Grindsteds gamle bymidte.

Nordre Skole er et unikt sted, fordi det på sin vis er blevet kunstnernes eget. Lokalerne er til disposition - døgnet rundt og året rundt. Der er en særlig atmosfære og en særlig ånd - der er rum for grokraft, skabelse og fællesskab, I forbindelse med festugen vil der være åbne døre for besøgende, hvor keramikere og kunstnere er til stede. Der vil også være lejlighed til at møde nogle lokale kunsthåndværkere.

På Nordre Skole kan man via info-materiale blive guidet videre på en kunstrute, med blandt andet mulighed for at deltage i kreative workshops og besøge lokale gallerier.

Undervejs vil der være musikalske indslag med Voksenkoret Vokalias.
Facebook updates
Trekantomraadets Festuge
10 år med festuge Kulturregion Trekantområdet har gennem 10 år skabt en fælles festuge på tværs af de syv kommuner i Trekantområdet - med gensidig inspiration, afprøvning af nye ideer og udsyn til omverdenen. Det tætte samarbejde mellem kommunerne og…
Læs mere
Til top