Trekantområdets Festuge
Presse Login Translate   Min festuge

Louise Støjberg / Martin Rauff

INFO
-
Louise Støjberg / Martin Rauff

3/9/2023 kl. 14:00 til 16:00
Øster Lindet Kirke
Øster Lindet Præstegårdsvej 5A, 6630 Rødding
PRIS: 80
Køb billet
Tilbage
Andet Bevægelse Børn Dans Film Foredrag Historie Kunst Litteratur Mad Musik Natur Teater
Arrangementet er overstået
Koncert med ægteparret Støjberg-Rauff
Ægteparret Støjberg-Rauff debuterede som duo med pladen ‘Appetite for Distraction’ (Go’ Danish Folk) i efteråret 2017. Pladen er drejet i en tradition der hviler på fortælling, og både rummer nik til amerikansk folkemusik, skandinavisk ditto, og til den rock og blues, de to har haft med sig siden ungdommen. Udtrykket er akustisk, og defineret af de to musikeres stemmer, sammen og hver for sig - noget der var medvirkende årsag til at Louise Støjberg modtog en Danish Music Award som ‘Årets Folk Sanger’ i 2017.

Duoens sange fortæller konkrete historier med afsæt i vores samtid; som i sangen ‘White Wooden Crosses’, der lader en fortæller overveje, hvorfor det kun er læger og sygeplejersker der har gravsten ved et forlængst nedlagt forsorgshjem. De afdøde patienter hviler under en anonym græsplæne, hvor de trækors der engang vågede over dem, forlængst er forvitrede. Men sangene finder også afsæt i mere abstrakte landskaber - billeder fra grænselandet mellem cowboy-logik og Grundtvig, hvor mørket ofte hjælper lyset til at stå stærkere.

Opfølgeren til ‘Appetite for Distraction’ nærmer sig sin udgivelse, og den første single “Under Månen, Over Tiden” (Dec 21, Go’ Danish Folk Music) markerer et nyt kapitel for duoen, da det er deres første udgivelse med dansk tekst. Sangen er den sidste i en trilogi af sange om De Kellerske Anstalter; den fokuserer på livet på Livø, hvor der var en anstalt for mænd i starten og midten af det 20. århundrede.

Line up:
Louise Støjberg: Guitarer, Harmonika, Sang
Martin Rauff: Guitarer, Mandolin, Sang

Koncerten er støttet af Region Syddanmark
Facebook updates
Trekantomraadets Festuge
10 år med festuge Kulturregion Trekantområdet har gennem 10 år skabt en fælles festuge på tværs af de syv kommuner i Trekantområdet - med gensidig inspiration, afprøvning af nye ideer og udsyn til omverdenen. Det tætte samarbejde mellem kommunerne og…
Læs mere
Til top