Trekantområdets Festuge
Presse Login Translate   Min festuge

Natureventyr i Tirslund Plantage

Ta' børnene med på en eventyrlig gåtur
INFO
-
Natureventyr i Tirslund Plantage

26/8/2023 kl. 14:00
til 3/9/2023 kl. 00:00
Tirslund Plantage, P-pladsen
Tirslundvej, 6650 Brørup
Gratis
Tilbage
Andet Bevægelse Børn Dans Film Foredrag Historie Kunst Litteratur Mad Musik Natur Teater
Arrangementet er overstået
Med den gratis app ’Natureventyr’ kan man opleve 7 forskellige eventyr kapitel for kapitel. Med appen i hånden guides man rundt på ruterne, og eventyret tager udgangspunkt i de ting, man møder undervejs. Den ene rute findes i Tirslund Plantage.
Med Natureventyr bliver det sjovt og let at komme på eventyr. App'en fortæller, hvor man kan tage hen, og hvordan man kommer dertil med bil, bus, cykel eller på gåben. Når man er fremme, viser appen, hvilken rute man skal følge på eventyret gennem naturen. Så bliver det ikke nemmere – eller sjovere – at komme afsted. Alle ruter er familievenlige og tilpasset børneben.

I forbindelse med festugen har bibliotekerne i de 7 kommuner i samarbejde med Natureventyr fået lavet 7 helt unikke natureventyr. Katrine Bille har skrevet eventyrene og lokale børn har hjulpet med ideer til indhold.

I Vejen Kommune foregår historien i Tirslund Plantage og man møder bl.a. mesterdetektiver, trolde og elverpiger - et eventyrmysterie mellem gravhøje, kæmpesten og gamle træer...

OBS: Ruterne i Natureventyr kan fortsat benyttes - også efter at årets Trekantfest er afsluttet.

De 7 ruter er blevet til i samarbejde med Kulturregion Trekantområdet og med støtte fra EWII og Nordea Fonden.
Facebook updates
Trekantomraadets Festuge
10 år med festuge Kulturregion Trekantområdet har gennem 10 år skabt en fælles festuge på tværs af de syv kommuner i Trekantområdet - med gensidig inspiration, afprøvning af nye ideer og udsyn til omverdenen. Det tætte samarbejde mellem kommunerne og…
Læs mere
Til top