Trekantområdets Festuge
Presse Login Translate   Min festuge

Os fire og Karlsvognen

Rejseforedrag
INFO
-
Os fire og Karlsvognen

3/9/2023 kl. 14:00
Rådhusscenen Dramaten
Christian X's Vej 39,, 6100
Gratis
Tilbage
Andet Bevægelse Børn Dans Film Foredrag Historie Kunst Litteratur Mad Musik Natur Teater
Arrangementet er overstået
Tag med familien Kjær-Jeppesen på enventyr, når det gode skib Xaga lægger til kaj efter en sejltur til Caribien t/r.
Forestil dig følgende sociale eksperiment: To midaldrende karriere-forældre med villa, Volvo og væg-til-væg-møder. To teenagere på 14 og 17 med planer om alt andet end at være sammen med mor, far eller hinanden. Sammen begiver de sig afsted i et år. På en 12x4 meter X-yacht fra 1986 - det gode skib Xaga - slow loving medicine. Med Anholt t/r som den hidtil længste sejltur i loggen.

Undervejs flytter de sig. Langt! Fysisk, mentalt og som familie. Kom med ombord ned gennem Europa, til Marokko, Kap Verde og over Altanen. Hør om, hvordan familien ifører sig røde bukser på Barbados, bliver en del af landsbyfamilien i Charlotteville på Tobago, sejler op gennem Caribien til Den dominikanske republik og hele vejen til det kommunistiske Cuba, før de runder Bahamas, Azorerne, Skotland og forventer at anduve Danmark igen i juli 2023. I alt ca 22.400 km. Med 10 km/t. (Test selv hastigheden næste gang du sidder i en bil). Undervejs møder de et hav ...af mennesker, traditioner, stjerneskud, pukkelhvaler, store bølger og indre grænser.

Hvis det er godt vejr lægger Xaga til kaj ved Dramaten.

Hvad sker der egentlig bag den Insta-friserede facade, når en familie som deres hopper med på denne post-corona-trend med at "sætte et år ind i livet" for at tage på eventyr? Ikke så lidt skal vi hilse og sige!
Facebook updates
Trekantomraadets Festuge
10 år med festuge Kulturregion Trekantområdet har gennem 10 år skabt en fælles festuge på tværs af de syv kommuner i Trekantområdet - med gensidig inspiration, afprøvning af nye ideer og udsyn til omverdenen. Det tætte samarbejde mellem kommunerne og…
Læs mere
Til top