Trekantområdets Festuge
Presse Login Translate   Min festuge

Terminus

Teaterforestilling
INFO
-
Terminus

1/9/2023 kl. 15:00 til 16:00
Torvet Grindsted
Jernbanegade 1A, 7200 Grindsted
WWW
Gratis
Tilbage
Andet Bevægelse Børn Dans Film Foredrag Historie Kunst Litteratur Mad Musik Natur Teater
Arrangementet er overstået
"Terminus" er en forestilling, hvor performerne bruger særlige masker, dans og bevægelse, til at fortælle om hvor vigtigt det er at tage sig tid til at være venlig og tænke på andre i vores travle hverdag.
I ”Terminus” møder man den gamle mand, der bor på den travle banegård. Her støder han på forskellige forhastede mennesker, som i mødet med oldingen skruer ned for tempoet i deres liv og oplever pludselig at føle empati. Den gamle mand har nemlig en magisk evne til at kunne skrue tiden tilbage for at ændre små detaljer i sine møder med de andre karakterer og hjælper dem derved med at løse deres indre konflikter. Med udtryksfulde poetiske masker (der repræsenterer de ar, karaktererne har på sjælen), samt dans og humor udforskes den menneskelige relation. Publikum inviteres til at sætte tempoet ned og genfinde empati og bæredygtighed i hverdagens relationsmøde.
Du kan nu opleve forestillingen i Grindsted!

Find mere information om forestillingen på hjemmesiden humanlab.studio.


Facebook updates
Trekantomraadets Festuge
Vi håber I oplevede de syv nye Natureventyr og åbningsarrangementerne i dette års Trekantomraadets Festuge. Hvis ikke, så er de tilgængelige de næste 3 år. Hent appen ‘Natureventyr’ og gå opdagelse i naturen i Trekantområdet. Tak til #EWII og #Norde…
Læs mere
Til top