Trekantområdets Festuge
Presse Login Translate   Min festuge

The Consolation

Live musik
INFO
-
The Consolation

2/9/2023 kl. 18:30 til 20:00
Jels Nedersø
Søvej , 6630 Rødding
WWW
Gratis
Tilbage
Andet Bevægelse Børn Dans Film Foredrag Historie Kunst Litteratur Mad Musik Natur Teater
Arrangementet er overstået
Lørdag aften kan du få fornøjelsen af at opleve en fed og intim koncert, når livebandet The Consolation som trio spiller op til dans.
"Danmarks absolut bedste repræsentanter for country rock" (Ole Jacobsen, DR), "Velkomponeret, veludført dansk musik" (Alex Nyborg Madsen, DR).
Citaterne her er blot et lille udpluk af de mange roser, der er væltet ned over danske The Consolation den senere tid.

Bandet har på få år etableret sig som et af de fremmeste navne på den danske scene for ny, original americana og alt. country, og har fået flotte anmeldelser, både hjemme og internationalt, for deres to seneste album, 'Heartland' (2018) og 'Astoria' (2020). The Consolations musik er inspireret af de amerikanske traditioner, og bandets hjerter banker da også for navnlig 60'ernes og 70'ernes country-musik, hvor genren udviklede sig og blandede sig med rock'n'roll.

Der er mange farver på bandets palette, og en koncert med The Consolation er som en eventyrlig roadtrip gennem det konstant skiftende landskab langs USAs vestkyst. Vinden i håret og hele tiden med den gode melodi som co-driver. Så er du til veloplagt og iørefaldende roots og country, så er her et band, du ikke skal snyde dig selv for!
Facebook updates
Trekantomraadets Festuge
10 år med festuge Kulturregion Trekantområdet har gennem 10 år skabt en fælles festuge på tværs af de syv kommuner i Trekantområdet - med gensidig inspiration, afprøvning af nye ideer og udsyn til omverdenen. Det tætte samarbejde mellem kommunerne og…
Læs mere
Til top