Trekantområdets Festuge
Presse Login Translate   Min festuge

TING-BYTTE-TELT

- bytte bytte købmand
INFO
-
TING-BYTTE-TELT

28/8/2023 kl. 10:00
til 3/9/2023 kl. 16:00
Plænen, Stationsvej, Jelling
Stationsvej 4, 7300 Jelling
WWW
Gratis
Tilbage
Andet Bevægelse Børn Dans Film Foredrag Historie Kunst Litteratur Mad Musik Natur Teater
Arrangementet er overstået
Træt af alt for meget af dit som fungerer og er to-good-to-let-go? Det optager al din opbevaringsplads? Giv dine hengemte nytteting nyt liv ved at aflevere dem i Ting-Bytte-Teltet – og find det, du ikke vidste, du havde brug for til dig selv!
Ressourcer & Genbrug vil under hele festugen lave et lille pilotprojekt, hvor vi vil prøve et lokalt bytte-koncept af. Vi opstiller nogle telte, hvor alle har mulighed for at stille genstande og småmøbler de ikke bruger mere. Andre borgere har herefter mulighed for at tage genstandene med hjem. Så kom ned med din gamle vase, dit sofabord, din bog eller måske lidt legetøj og stil det pænt ind i teltet til glæde for dine medborgere.

Med pilotprojektet vil vi undersøge om borgene i Jelling vil kunne få glæde af et permanent initiativ med et bytte-rum eller bytte container med eksempel fra et initiativ i Klimalandsbyen Vandel. Inde i teltet vil du kunne melde dig som frivillig, hvis du har lyst til at indgå i et samarbejde om et fremtidigt projekt i Jelling.

BEMÆRK: Teltet opstilles og indrettes så det kan bruges allerede fra mandag den 28.9. Vi vil opfordre folk til at fylde teltet op så det kan være klar til den helt store indvielse til høstmarkedet den 2.9 fra kl. 10.00.


Facebook updates
Trekantomraadets Festuge
10 år med festuge Kulturregion Trekantområdet har gennem 10 år skabt en fælles festuge på tværs af de syv kommuner i Trekantområdet - med gensidig inspiration, afprøvning af nye ideer og udsyn til omverdenen. Det tætte samarbejde mellem kommunerne og…
Læs mere
Til top