Trekantområdets Festuge
Presse Login Translate   Min festuge

Top of Town Jazz Festival

Jazz på toppen af Billund
INFO
-
Top of Town Jazz Festival

26/8/2023 kl. 13:00 til 22:00
Billund Gastropub
Butikstorvet 10H, 7190 Billund
WWW
PRIS: 50
Tilbage
Andet Bevægelse Børn Dans Film Foredrag Historie Kunst Litteratur Mad Musik Natur Teater
Arrangementet er overstået
På toppen af Billund Gastropub afholdes der Top of Town Jazz Festival. Vi ønsker at skabe en hyggelig og festlig begivenhed med jazzmusikken som omdrejningspunkt. Arrangeres af: Billund Gastropub og Jazz i Trekanten
På toppen af Billund Gastropub afholdes der Top of Town Jazz Festival. Vi ønsker at skabe en hyggelig og festlig begivenhed med jazzmusikken som omdrejningspunkt.
Arrangeres af: Billund Gastropub og Jazz i Trekanten

Med udgangspunkt i temaet for Trekantområdets Festuge ”Kultur uden for vante rammer” er vi blevet inspireret til at arbejde imod et musik-arrangement i Billund – ”uden for vante rammer”.
På toppen af butikstorvet på Billund Gastropub, findes en tagterrasse med plads til 100 siddende gæster samt et orkester og sammen med Billund Gastropub (BGP), der til dagligt driver terrassen, vil vi etablere en årlig tilbagevendende Jazz Festival på ”Toppen af Billund”, da dette går hånd i hånd med Trekantområdets Festuges initiativ om at etablere kulturevents i utraditionelle rammer. Vi arrangerer i samarbejde med Jazz i Trekanten.

Vi ønsker at skabe en hyggelig og festlig begivenhed med jazzmusikken som omdrejningspunkt. Arrangementet er rettet mod alle Billunds borgere, unge som ældre.

Vi håber at kunne tiltrække en bred skare af publikummer, såvel garvede jazzelskere og nye publikummer, der vil blive introduceret for jazzens mangfoldige verden.

Dagens program strækker sig fra kl. 13.00 og frem til 22.00.

Program

13.00 - Café Noir Quartet
15.15 - Jazz Dippers
17.00 - Jam session
18.00 - Nørholm Trio
20.00 - Schack Ringive Pedersen Trio

Entré på Rooftoppen kr. 50,- inkl. en øl/vin/vand.

I tilfælde af regn vil arrangementet blive afviklet indenfor på Billund Gastropub.
Facebook updates
Trekantomraadets Festuge
10 år med festuge Kulturregion Trekantområdet har gennem 10 år skabt en fælles festuge på tværs af de syv kommuner i Trekantområdet - med gensidig inspiration, afprøvning af nye ideer og udsyn til omverdenen. Det tætte samarbejde mellem kommunerne og…
Læs mere
Til top