Trekantområdets Festuge
Presse Login Translate   Min festuge

UD I NATUREN - EN SJOV OG LÆRERIG DAG

Skattejagt og naturbingo ved Viggos Søer
INFO
-
UD I NATUREN - EN SJOV OG LÆRERIG DAG

27/8/2023 kl. 10:30 til 16:00
Viggos Søer
Lyngbjergvej 2, 6660 Lintrup
WWW
PRIS: Børn 3- 11 år 65 kr. Voksne 12 - 100 år 100 kr.
Køb billet
Tilbage
Andet Bevægelse Børn Dans Film Foredrag Historie Kunst Litteratur Mad Musik Natur Teater
Arrangementet er overstået
En sjov og lærerig dag i naturen med skattejagt, naturbingo og besøg i Glad Zoo. Vi spiser boller og drikker kakao i bålhytten og tager en lille vandretur til Glad Zoo, hvor man kan gå rundt på egen hånd, hilse på og klappe de mange forskellige dyr.
Kalder alle forældre og bedsteforældre til en rigtig hyggetur for hele familien.

Arrangementet foregår ved Viggos Søer i Lintrup (Lyngbjergvej 2), hvor området er perfekt til skattejagt og naturbingo. Lær området at kende og find sjove ting og farver i naturen. Og løs opgaverne undervejs.

Efter leg og læring går vi langs stien til bålhytten ved Lintrup Børnecenter (ca. 1 km). Her udleveres en lille goodiebag med indgangsbilletter, billetter til slushice/kaffe, pins m.m. - og vi fortsætter gåturen mod dyreparken (ca. 600 m).

Her går man rundt på egen hånd - og man er velkommen til at medbringe en mad- eller kaffekurv og blive helt til parken lukker kl. 16. Der er parkering ved Viggos Søer, men man kan også parkere ved Glad Zoo, så man har sin bil der når man vil hjem med de trætte børn.
Facebook updates
Trekantomraadets Festuge
10 år med festuge Kulturregion Trekantområdet har gennem 10 år skabt en fælles festuge på tværs af de syv kommuner i Trekantområdet - med gensidig inspiration, afprøvning af nye ideer og udsyn til omverdenen. Det tætte samarbejde mellem kommunerne og…
Læs mere
Til top